Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Восьмий ААС долучився до благодійної акції #SuperCoins

11 вересня 2024, 17:17

Восьмий апеляційний адміністративний суд долучився до благодійної акції #SuperCoins зі збору коштів для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій.

9 вересня 2024 року стартувала благодійна акція зі збору монет #SuperCoins, мета якої – зібрати кошти для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій внаслідок російської агресії проти України.

Організаторами благодійної акції #SuperCoins виступають Національний банк України та Superhumans Center (сучасна клініка, що спеціалізується на протезуванні, реконструктивній хірургії, реабілітації та психологічній підтримці постраждалих від війни).

Протягом наступних трьох місяців – з 9 вересня до 29 листопада 2024 року – у приміщенні суду триватиме збір монет, що перебувають в обігу номіналами – 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Також у межах акції приймаються банкноти.

Уся сума зібраних в рамках цієї акції коштів буде перерахована на рахунок Superhumans Center.

Кожна зібрана монета здатна поліпшити життя тих, хто віддав частину себе заради України. 

Довідково:

Superhumans Center – це сучасна клініка протезування, реабілітації, реконструктивної хірургії та психологічної підтримки постраждалих під час війни в Україні військових і цивільних. Superhumans – це не бізнес. Всі послуги в клініці для пацієнтів безкоштовні. Центр фінансується донорами та партнерами. Перший Superhumans Center відкрили у квітні 2023 року поблизу Львова.