Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кегичівський районний суд Харківської області перейшов під захист Служби судової охорони

11 вересня 2024, 16:55

Сьогодні, 11 вересня 2024 року, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області взяли під охорону Кегичівський районний суд Харківської області.

В.о. голови суду Наталія Куст привітала судових охоронців з початком роботи в судовій установі та побажала спільної конструктивної співпраці.

Співробітників Служби, які відтепер будуть забезпечувати охорону та безпеку в Кегичівському районному суді Харківської області, представив колективу суду начальником територіального управління Служби судової охорони у Харківській області полковником Служби судової охорони Андрієм Марущенко.

Він акцентував увагу співробітників Служби на сумлінному виконанні покладених на Службу судової охорони завдань з охорони суду, підтримання в ньому громадського порядку та забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Від сьогодні пропуск осіб у приміщення суду здійснюється відповідно до Правил пропуску осіб до Кегичівського районного суду Харківської області. Згідно цих правил, з метою ідентифікації осіб, які прибули до суду, їх пропуск здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу.

З правилами пропуску осіб до приміщення Кегичівського районного суду Харківської області можна ознайомитись безпосередньо в приміщенні суду.