Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України спільно з міжнародними партнерами продовжує формувати команду для розвитку ЄСІТС

30 липня 2024, 12:20

Державна судова адміністрація України продовжує вживати заходів щодо успішної реалізації проєкту з розробки та впровадження Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи (ЄСІТС), яка сприяє прозорості та ефективності здійснення судочинства, забезпечуючи доступність до інформації про судові рішення, справи та процеси.

З метою подальшої модернізації та розвитку системи ЄСІТС, ДСА України, за підтримки і фінансового сприяння Фонду «Євразія» та Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа», оголошено конкурсний відбір щодо пошуку експертів для підсилення команди з реалізації вищезгаданого Проєкту.

Долучення експертів, які за результатами відбору будуть законтрактовані для супроводу проєкту «ЄСІТС», дозволить значно пришвидшити процеси модернізації функціоналу модулів Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи.

Докладніше дізнатися про відкриті вакансії можна перейшовши за посиланням: https://eef.org.ua/vakansyy/   

ДОВІДКОВО:

Фонд «Євразія» — спеціалізована міжнародна фінансова організація, заснована у 1993 році на кошти Агентства США з міжнародного розвитку для сприяння зміцненню демократії і ринкової економіки в молодих  незалежних державах, що виникли після розпаду СРСР.

У 2007 р. Фонд «Євразія» заснував Фонд «Східна Європа» — неурядову організацію, що продовжує втілювати найуспішніші програми Фонду «Євразія» в Україні.

Нині Фонд «Східна Європа» — лідер громадського сектору в нашій державі. Фондом реалізовано понад 100 програм різного масштабу, тривалості та складності. Серед основних напрямів діяльності Фонду «Східна Європа»: розвиток демократії та громадянського суспільства; впровадження електронного урядування в Україні.

Державна судова адміністрація України